Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

 

Bestel de lekkerste taarten online

 


Bent u bijna jarig, is uw kind geslaagd of heeft u promotie gemaakt? Of het nu gaat om een verjaardagstaart, geslaagdtaart, logotaart, fototaart of kindtaart de lekkerste taarten kunt u hier online bestellen.

Om de allerlekkerste taart voor u te maken kunt u via onze taart-module zelf een taart samenstellen. U kunt zelf kiezen welke smaak, decoratie of thema u op de taart wilt en natuurlijk kunt ook een eigen foto uploaden. Dat kan niet anders dan de leukste en lekkerste fototaart ooit worden!

Klik hier om zelf een taart samen te stellen!


Ambachtelijke taarten

Onze taarten worden door onze banketbakker gemaakt op ambachtelijke wijze. Wij gebruiken de beste ingrediënten en lekkerste recepten. Zo wordt elk moment dat u de taart aansnijd een feestje.

Heet u speciale wensen voor een verjaardagstaart of heeft u vragen over een bruiloft/jubileum taart? Laat het ons weten, wij helpen u graag!


Altijd een verse taart

Bij Bakkerij van den Steenhoven houden wij van lekker en kwaliteit. Onze taarten worden dus altijd vers gemaakt. Vers betekent op de dag dat u de taart komt ophalen wordt de taart gemaakt. Doordat onze bakkerij direct achter de winkel is gevestigd, zijn we flexibel en kunnen we ook snel schakelen. We beloven dat proeft u terug!